Om mig

Jag heter Anna-Victoria Ingemarsdotter, lever och bor här ute i skogen strax utanför Norrköping med mina tre hundar. Har hållit på aktivt med denna sport i ca 10 år, jagar och tränar mina hundar själv, samt går prov aktivt och nu har jag tänkt att ta en ny kull igen, och hoppas på att få till en bra kombination.

Min story:
Jag är en tjej som hållit på med jakt i olika former sen jag var 16 år, började som klövvilts jägare med min morbror Henry och min pappa. Kom in på Spaniels redan under 90-talet men då mer som en rolig allround hund, jag fick en Holly ,Sportsman Charlotte var hennes kennel namn, tanken var att vi skulle gå pr  ov och div, men det hände lite annat, så hon lärde sig apportering och hade klocka på sig, hon gillade det och var en härlig tjej, gick tyvärr bort vid nio års ålder i cancer. Mer på riktigt kom jag in i Spanielvärlden under 2000-talet, jag köpte en annan hund vid namn Candy, Brakendale Shandy, här var det fart och tryck, oj, jag kliade mig i huvudet många gånger under hennes valp tid, vad hade jag skaffat mig??? Jag försökte få lite ordning på detta virrvarr, men det var inte lätt, jag förstod ju inte hur och vad jag skulle göra. Med tiden har jag lärt mig att träna dessa underbara hundar, hur jakten ska gå till och hur jag kan jaga över min egen hund och föra hund till andra skyttar. En spaniel kan man ha till mycket jakt, men jag gillar den stötande fågeljakten allra mest, fart och stil och mycket fokus.

Erfarenhet och att få rätt kontakter är mycket viktigt när man börjar med något nytt som intresserar dig, det har jag verkligen fått erfara, och det är inte alltid så lätt att förstå sig på en del jaktsätt. Ibland önskar jag att jag kunde ta tillbaka en del av mina hundar och göra om och göra rätt, men jag får försöka göra rätt med de jag får i min hand nu istället.

Idag tar jag emot hundar på träning och utbildning, och jag vill gärna hjälpa andra med sina hundar att träna och komma på rätt spår, jag vill gärna lära ut det jag kan till de som är i behov. Så är du i behov eller bara vill fråga om något, tveka inte utan ta gärna kontakt med mig! annavictoria@jaktspringerspaniel.se eller 0730537498
Välkommen!